Achtergrond

Ik ben geboren in Leeuwarden. Na de Middelbare school vertrok ik naar Assen waar ik werkte als Z-verpleegkundige en waarnemend paviljoenshoofd bij het Hendrik Van Boeienoord. Later werkte ik nog als groepsleider bij het PBJ in Groningen.

In 1978 begon ik een studie Klinische en Ontwikkelingspsychologie bij de Rijksuniversiteit in Groningen. Na mijn afstuderen werd ik behandelcoördinator en psychotherapeut bij de FPC Veldzicht in Balkbrug.

In 1996 begon ik als psychotherapeut en Coördinator Psychotherapie bij het RIAGG in Assen, later gevolgd door een baan als klinisch psycholoog en psychotherapeut bij het RIAGG in Zwolle en Dimence in Hardenberg. De afgelopen twee jaar werk ik als klinisch psycholoog en hoofdbehandelaar bij OCRN in Assen. OCRN is een instelling voor gespecialiseerde jeugdhulpverlening.

In de loop der jaren heb ik mensen met een breed scala aan psychische problemen behandeld, variërend van persoonlijkheidsproblematiek tot angststoornissen, depressies en post traumatische stressstoornissen.